Tarcies Kisters

Home

Tarcies Kisters

Mijn kracht is om verandering ‘van het papier te krijgen’ en vorm en inhoud te geven in het hier en nu. Mijn aanpak is erop gericht, dat mensen zelf in beweging komen. Hierbij helpt mijn vermogen tot reflecteren, spiegelen, inleven en doorpakken op resultaten. Transparantie, scherpte, authenticiteit en balans in doen en ook laten kenmerken mijn functioneren en bijdrage. Ik ga uit van het vertrouwen in en eigen verantwoordelijkheid van mensen. Mensen verbinden zich snel met mij en ik weet ook verbinding met en tussen mensen tot stand te brengen.

Ik was lid van Rotary en van de Orde van OrganisatieAdviseurs.

Kijk op Linked In voor het profiel.

Wat zeggen klanten over Tarcies?

Resultaatgerichte verbinder

Adriaan van Engelen ( manager Business Development Achmea): “Tarcies onderscheidt zich door snel de kern van een probleem/situatie te onderkennen en daarmee aan de slag te gaan. Zij verbindt op een effectieve wijze haar kennis en ervaring aan businessonderwerpen, die niet direct gelinkt zijn aan het thema waarvoor zij was ingehuurd en is hierin een volwaardige businesspartner.
Op haar eigen vakgebied is ze helder over haar veranderstrategieën en weet dat met overtuiging op tafel te brengen. Tarcies heeft aan de proceskant een grote creativiteit laten zien. Door in de dagelijkse praktijk interventies toe te passen is zij in staat om de dialoog een wending te geven en focus op resultaten te brengen.
Kenmerkende competenties voor Tarcies zijn doortastendheid (ook bij piekbelasting), relativerend en reflecterend vermogen, visie op en inzicht in businessvraagstukken, onderzoekend, spiegelend en inzicht gevend vanuit de verbinding, zodat de ander er verder mee kan.”

Ontwikkelingsgericht en met toegevoegde waarde voor de klant

Irene van den Broek (directeur HR TNO): “ De opdracht ‘het neerzetten van een Management Development/Leadership Development -beleid’ waarmee Tarcies van start is gegaan is meer dan geslaagd, waarbij de praktische invulling van het beleid door de veranderingen binnen TNO inmiddels al ruimschoots bewezen heeft dat het de toets der kritiek kan doorstaan. Het werkt! Tarcies heeft door een combinatie van haar ervaring, inzet , haar ‘naturelle’ (dwz een mengeling van spontaan, krachtig en resultaatgericht) optreden een prestatie van klasse neergezet. Een die van ‘impact’ is binnen TNO, getuige het feit dat het concept inmiddels omarmd wordt door alle Bestuursraadleden. Tarcies werkt zeer gestructureerd en deadline gericht. Het aanhaken van alle relevante spelers in de TNO context is echter soms moeilijk. Mede door creatieve invulling van werkvormen is de doelmatigheid (qua bereik doelgroep maar ook qua kosten)  van de uitvoering altijd optimaal geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.