Reacties van klanten

Tarcies: resultaatgerichte verbinder

Adriaan van Engelen ( manager Business Development Achmea): “Tarcies onderscheidt zich door snel de kern van een probleem/situatie te onderkennen en daarmee aan de slag te gaan. Zij verbindt op een effectieve wijze haar kennis en ervaring aan businessonderwerpen, die niet direct gelinkt zijn aan het thema waarvoor zij was ingehuurd en is hierin een volwaardige businesspartner.
Op haar eigen vakgebied is ze helder over haar veranderstrategieën en weet dat met overtuiging op tafel te brengen. Tarcies heeft aan de proceskant een grote creativiteit laten zien. Door in de dagelijkse praktijk interventies toe te passen is zij in staat om de dialoog een wending te geven en focus op resultaten te brengen.
Kenmerkende competenties voor Tarcies zijn doortastendheid (ook bij piekbelasting), relativerend en reflecterend vermogen, visie op en inzicht in businessvraagstukken, onderzoekend, spiegelend en inzicht gevend vanuit de verbinding, zodat de ander er verder mee kan.”

Charles: met aandacht een tandje dieper

Sonja van Marwijk (Beleidsadviseur P&O Gemeente Amersfoort): “Charles heeft aandacht voor individuen (in de groep): zorgzaam + bespreekbaar maken indien nodig. Ik zie hem aandachtig mensen bestuderen en benaderen om te checken hoe het met hen gaat en aandacht besteden aan hoe zij daarmee omgaan en steunen om hierin te leren. Effect: veel vertrouwen in proces, gevoel van vertrouwen om te durven experimenteren. Afkijken hoe Charles omging met het groepsproces en ‘gedoe in de groep’. Voorbeeldgedrag om zelf mee aan de gang te gaan. Net even een stap verder gaan in reflectie. Ik zie hem doorvragen op punten die mensen inbrengen om de reflectie een slag dieper te maken, niet zozeer ingaan op de inhoud, maar vooral op bewustwording van overtuigingen die achter het gedrag liggen. Effect: een diepgaander leerproces, dat dan ook dieper ingrijpt dan oppervlakkige gedragsaanpassingen. Groep aanspreken op eigen verantwoordelijkheid voor leerrendement. Effect: regie en verantwoordelijkheid nemen.”

Tarcies: ontwikkelingsgericht en met toegevoegde waarde voor de klant

Teamlid ‘onder’ Tarcies als interimmanager:  “Je bent conceptueel sterk en in staat om dit vertalen naar praktische toepasbaarheid. Het belang en toegevoegde waarde voor de (in- of externe) klant staat bij jou centraal. Als leidinggevende geef je iemand vrijheid en ben je ontwikkelgericht. Je geeft veel aandacht aan coaching, ziet scherp waar krachten en ontwikkelmogelijkheden liggen, geeft deze feedback en helpt mij te ontwikkelen. Ook bij inhoudelijke vraagstukken breng je scherpte aan met als (neven)doel de ander verder te ontwikkelen. Je bent een prettige en toegankelijke gesprekspartner, een leidinggevende waarbij je terecht kan. In het team breng je energie en ben je in staat een versnelling aan te brengen in het (door)ontwikkelen van de onderlinge samenwerking, wat een versterking van het team (op inhoud, efficiency processen en onderlinge samenwerking) heeft gebracht waar niet alleen het team zelf maar vooral ook onze klant de vruchten van plukt.”

Charles: messcherp met respect voor verhoudingen

Remko Sietsma (directeur Outing Holland, www.outingholland.nl): “Charles, ik wil nog even een reactie geven op je interventies tijdens het gesprek van míjn groepsgenoot vorige week. Ik was nl. zeer onder de indruk over de wijze waarop je een aantal reflecties en interventies deed. Bijzonder om te zien hoe jij in het hier en nu scherp bent en met veel gevoel voor verhoudingen messcherp analyseert en liefdevol confronteert. Het was voor mij – vooral daardoor – ook weer een leerzame en inspirerende ontmoeting. Dankjewel daarvoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.